Κοµµωτήριο

1955

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 7

Το πρώτο μαγαζί μας, με ανδρικό και μόνο τμήμα: Ανδρική κόμμωση Πλαστήρας. Ο ιδρυτής μας, Πλαστήρας Βαμβακερός υποδέχεται και περιποιείται το ανδρικό κοινό της περιοχής αλλά και πολύ γνωστά ονόματα από όλο τον κόσμο.

1955 το πρώτο μαγαζί μας (μόνο ανδρικό) στην οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 11
1955 - το πρώτο μαγαζί μας (μόνο ανδρικό) στην οδό Δημάρχου Αγγ. Μεταξά 7
1983

Προσθήκη γυναικείου & μετακόμιση στην οδό Αγγ. Μεταξά 25

Στην αρχή της δεκαετίας του 80', το κομμωτήριο μας αναπτύσσεται και προστίθεται γυναικείο τμήμα σε αυτό. Επίσης, μετακομίζουμε στο αριθμό 25 της οδού Αγγ. Μεταξά.

1983 - Προσθήκη γυναικείου & μετακόμιση στην οδό Αγγ. Μεταξά 25
1983 - Δημιουργία γυναικείου τμήματος & μετακόμιση στην οδό Αγγ. Μεταξά 25
1996

Ανακαίνιση του κομμωτηρίου

Πραγματοποιούμε ολικό lifting στην εταιρική μας εικόνα, προβαίνοντας σε μια μεγάλη ανακαίνηση του ανδρικού καθώς και του γυναικείου τμήματος του κομμωτηρίου.

1996 - Προσθήκη γυναικείου & μετακόμιση στην οδό Αγγ. Μεταξά 25
1996 - Μεγάλη ανακαίνηση του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος
2005

Ολική ανανέωση, εκσυγχρονισμός σε "Plastiras Haircode"

Αλλάζει το όνομα του κομμωτηρίου μας και γίνεται από  "Πλαστήρας Κομμώσεις", "Plastiras Haircode", υιοθετώντας την λατινική εκδοχή του ονόματος μας για την πιο ευρεία του κατανόηση. Με την επιλογή/προσθήκη της λέξης "haircode" στον διακριτικό μας τίτλο, περνάμε το μήνυμα στο κοινό πως το κομμωτήριο μας αποτελεί αναγκαίο σταθμό ομορφιάς στα νότια προάστια για όλους: άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν και αποζητούν την τελευταία λέξη της μόδας, τις καλύτερες τεχνικές σε κούρεμα και χτένισμα καθώς και την χρήση των καλύτερων προϊόντων styling και περιποίησης για τα μαλλιά και στα άκρα τους.

1983 - Προσθήκη γυναικείου & μετακόμιση στην οδό Αγγ. Μεταξά 25
2005 - Ολική ανανέωση και εκσυγχρονισμός σε "Plastiras Haircode"
2017

Plastiras 1955

Rebranding, μετονομασία, ανακαίνιση πρόσοψης και ανδρικού: κυρίου χώρου και δημιουργία VIP χώρου για παροχή υπηρεσιών barber και ομορφιάς πολυτελείας για τον άνδρα. Όλος ο χώρος και η μπράντα παίρνουν μία όψη πιο πολυτελή και "οικουμενικά" πιο ολοκληρωμένη. Στοιχεία Art Deco προστίθενται στους εσωτερικούς χώρους, τα χρώματα σκουραίνουν και το ξύλο εδραιώνεται κυρίως στο ανδρικό τμήμα. Καταφέρνουμε την αρμονική συνύπαρξη τον πιο κλασσικών πολυτελών στοιχείων με μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα που εμπνέει χαλάρωση.

Αλλαγή εποχής και ονόματος σε Plastiras 1955 - Τοποθέτηση νέας επιγραφής
2017 - Τοποθέτηση επιγραφής "Plastiras 1955" στο κομμωτήριο μας
2020

Ανακαίνιση γυναικείου τμήματος εν καιρώ πανδημίας

Μέσα στην πανδημία και στην καραντίνα, σε πείσμα των δυσκολιών ανακαινίζεται ο 1ος όροφος, του γυναικείου τμήματος. Διατηρείται το ήδη μοντέρνο του ύφος -με την προσθήκη πιο ουδέτερων χρωμάτων- και δίνεται έμφαση στην λειτουργικότητα του χώρου (ο χώρος της περιποίησης των άκρων: manicure και pedicure δεσπόζουν παράλληλα και ισάξια με τους χώρους του κομμωτηρίου και του βαφείου) με την δυνατότητα η σύγχρονη γυναίκα με τους έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς, να βρει την ευτυχία και την γαλήνη της, απολαμβάνοντας εύκολα όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας στον 1ο όροφο.

2020 - Ανακαίνιση γυναικείου τμήματος εν καιρώ πανδημίας
Ανακαίνιση στο γυναικείο - Architectural design by Nikos Gylos

2022 - Plastiras 1955 new era

Το κομμωτήριο και το barber shop μας χαρακτηρίζονται από μία αρμονική ατμόσφαιρα σε ένα προσεγμένο και φιλικό περιβάλλον, χαρίζοντας σε κάθε ηλικία την ανεμπόδιστη ιεροτελεστία της περιποίησης.

Στο κομμωτήριο μας, στην καρδιά της Γλυφάδας, σας προτείνουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως χτένισμα, χρώμα, θεραπείες λείανσης, περιποίηση των άκρων, καλλωπισμό του προσώπου και μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς. Το καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες για την περιποίηση και την υγεία των μαλλιών. Παρατείνετε την εμπειρία του Plastiras 1955 και στο σπίτι μέσα από μία πληθώρα καινοτόμων, οργανικών, επαγγελματικών προϊόντων συντήρησης των μαλλιών και της γενειάδας – διαθέσιμα στο κατάστημα μας.

Βάζουμε στην διάθεση σας ενημερωμένους συμβούλους που θα σας προτείνουν εξειδικευμένα προϊόντα αποκλειστικά για τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας. Επίσης διαθέτουμε στην ομάδα μας και τεχνικούς για μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, καθαρισμό φρυδιών καθώς και make up artists για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Στο Plastiras 1955 μπορείτε επίσης να επιμηκύνετε τα μαλλιά σας, να ανακαλύψετε την μοναδική θεραπεία λείανσης μαλλιών της Amazon Keratin και να τολμήσετε ένα μοναδικό βραδινό χτένισμα για εξαιρετικές περιστάσεις σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

 

Plastiras 1955 κομμωτήριο φωτογραφία υποδοχής στο γυναικείο τμήμα
Architectural design by Nikos Gylos